Termeni si conditii

1.ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre HARD LINE CONSTRUCT S.R.L prin intermediul magazinului virtual www.HardLineConstruct.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres al HARD LINE CONSTRUCT S.R.L.

 

Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 

Site - reprezinta SITE-ul Internet apartinand HARD LINE CONSTRUCT S.R.L care se afla la adresa www.HardLineConstruct.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind produsele oferite de catre HARD LINE CONSTRUCT S.R.L.

Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.

Vanzator - societatea comerciala HARD LINE CONSTRUCT S.R.L, avand sediul social in Timis, Timisoara, str. Snagov, nr. 2, cod postal 300481 nr de inregistrare la Registrul Comertului: J35/1159/2003,  RO15440441.

Bunuri - orice produs inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 

Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

 

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

 

Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

 

Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

 

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

 

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

 

3. FACTURARE – plati si livrare

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

Livrare - vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile prin sistemul curierat catre Cumparator.

 

Transport – Ambalare- Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre vanzatorul de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

  

Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor pe teritoriul Romaniei.

 

4. DECLINAREA RESPONSABILITATII

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod datorita diferentelor inerente care pot sa apara intre poze si realitate

 

HARD LINE CONSTRUCT S.R.L isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

 

 

HARD LINE CONSTRUCT S.R.L nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului sau greseli aparute .

Conform Art. 1665:
(1) Vânzarea este anulabilă atunci când preţul este stabilit fără intenţia de a fi plătit.
(2) De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când preţul este într-atât de disproporţionat faţă de valoarea bunului, încât este evident că părţile nu au dorit să consimtă la o vânzare.

 

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice cumparator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la cumparatorul respectiv.

 

 

5. GARANTIILE SI DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate prin magazinul online HLC beneficiaza de conditii de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania la data achizitionarii lor si cu politicile comerciale ale producatorilor. Produsele livrate de catre Vanzator sunt noi, in ambalaj original si provin din surse autorizate de catre fiecare producator in parte.

 

Perioadă de garanţie de 24 luni în cazul achiziţionarii de către persoane fizice.

Perioada de garanţie de 12 luni în cazul achiziţionării de către persoane juridice:
Cu posibilitate de extindere garantiei la 3 ani in cazul produselor comercializate de BOSCH Romania.
Mai multe informatii legat de garantiile produselor gasiti aici: https://www.hardlineconstruct.ro/info/garantie-3-ani-bosch.

6. FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.HARD LINE CONSTRUCT.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.HARD LINE CONSTRUCT.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.HARD LINE CONSTRUCT.RO SI VA DUCE LA INCEPERE DE CERCETARE PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

 

7.DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului WWW.HARD LINE CONSTRUCT.RO, incluzand, enumerativ, dar nu limitativ, imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea HARD LINE CONSTRUCT S.R.L si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a HARD LINE CONSTRUCT S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: info@hardlineconstruct.ro.

 

 

8. LITIGII

Orice litigiu aparut intre Cumparatori si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din raza teritoriala a HARD LINE CONSTRUCT.S.R.L.

 

 

9. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

 

10.DATE PERSONALE

Informatiile utilizatorilor site-ului WWW.HARD LINE CONSTRUCT.RO sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

 

Pe site-ul WWW.HARD LINE CONSTRUCT.RO, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Vanzatorul HARD LINE CONSTRUCT S.R.L nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

 

11. SECURITATE DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Vanzator numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

 

Vanzatorul garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul WWW.HARD LINE CONSTRUCT.RO ,ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

 

Site-ul WWW.HARD LINE CONSTRUCT.RO foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-uluiWWW.HARD LINE CONSTRUCT.RO,Vanzatorul nu-si asuma nici o responsabilitate.

 

 

12. RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

 

Produsul ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de HARD LINE CONSTRUCT. S.R.L.

 

Produse ce au fost livrate gresit: livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de HARD LINE CONSTRUCT S.R.L.

 

Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului

 

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma HARD LINE CONSTRUCT S.R.L. Primul pas este sa completati formularul de Returnare produs pe site-ul nostru. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs, va rugam sa specificati si contul bancar la formularul de returnare produs pentru a putea vira banii inapoi in contul dvs. Produsele retur trebuie sa fie in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate.

Produsele se vor returna in cutiile originale, ambalate corespunzator cu materiale de protectie ( hartie, folii, pungi, carton etc. ) pentru a evita deteriorarea acestora. Sunt refuzate retururile ale caror cutii nu sunt protejate corespunzator.

Va rugam sa completati formularul de returnare produs in cazul in care doriti sa efectuati un retur si veti primi toate indicatiile necesare!

Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in 14 de zile de la momentul primirii acestei informaţii. in cazul in care nu primim acesta informaţie banii va vor fi returnaţi in 14 de zile din momentul preluarii produselor returnate.

 

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii.

  

Daca dumneavoastra doriti sa returnati un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier va va fi returnata, doar in urmatoarele conditii: daca produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastra 

 

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Cumparatorul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

 

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

 

 

Acesti Termeni si Conditii se aplica la cumparaturile efectuate in magazinul online Hard Line Construct