Garantie BOSCH

 

CONDITII DE GARANȚIE BOSCH


Toate produsele comercializate prin magazinul online HLC beneficiaza de conditii de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania la data achizitionarii lor si cu politicile comerciale ale producatorilor. Produsele livrate de catre Vanzator sunt noi, in ambalaj original si provin din surse autorizate de catre fiecare producator in parte.

Perioadă de garanţie de 24 luni în cazul achiziţionarii de către persoane fizice.
Perioada de garanţie de 12 luni în cazul achiziţionării de către persoane juridice

Lista actualizată a centrelor de service: Retele de Service

1. Acordăm garanţie pentru sculele cumpărate de consumatori, pentru defecţiunile sculelor produse în perioada de garanţie în cazul cărora se poate demonstra că sunt cauzate de defecte de material sau de fabricaţie;  Perioada de garanţie începe în momentul cumpărării de către primul utilizator final. Concludentă este data specificată pe documentul de cumpărare original (bon sau factură fiscală).

2. Garanţia poate fi extinsă la maximum trei ani (cu excepţia sculelor de înaltă frecvenţă, şurubelniţelor industriale cu acumulator, sculelor pneumatice, acumulatorilor şi încărcătoarelor pentru sculele electrice pentru meşterit precum şi cele pentru grădină). Acest lucru presupune să te înregistrezi online în termen de patru săptămâni de la achiziţionarea sculei, după cum urmează:

Garanţia se acordă numai pentru defecte de material sau de fabricaţie. Perioada de garanţie începe de la data vânzări.

Accesorii si piese de schimb: Aceste produse Nu beneficieaza de garantie
 

Garanţia nu acoperă:

 • Componentele ce sunt subiectul uzurii cauzate de utilizarea in concordanţă cu instrucţiunile de folosire
 • Defectele cauzate de suprasolicitare, utilizare incorectă sau în alte scopuri decât cele prevăzute în cartea tehnică a produsului, intreţinere defectuoasă sau păstrarea în condiţii neadecvate
 • Produse la care s-au utilizării facut modificări sau adăugiri de către client

Defectele recunoscute ca fiind acoperite de garanţie vor fi remediate prin reparare gratuită sau prin înlocuirea cu un produs în stare perfectă de funcţionare (poate fi un model ulterior).
Durata medie de funcţionare a produsului este de 7 ani. Perioada maximă pentru repararea sau inlocuirea produsului este de 15 zile calendaristice.
Garanţia se pierde dacă:

 • Seria şi tipul produsului menţionate pe etichetă nu au fost protejate (nu sunt vizibile)
 • Produsul afost demontat de către personal neautorizat
 • Nu sunt completate toate rubricile certificatului de garanţie

 

Extindere garanție pentru scule electrice BOSCH.

Sculele electrice profesionale Bosch, acumulatorii litiu-ion și încărcătoarele acestora satisfac cele mai înalte exigențe calitative.
Din acest motiv, vă oferim un pachet special de service

 • Garanția de 3 ani pentru scule electrice: este valabilă pentru toate sculele electrice și aparatele de măsură Bosch Professional Albastru.
 • Service Premium de 2 ani pentru acumulatori: este valabil pentru toți acumulatorii litiu-ion Bosch Professional Albastru și încărcătoarele acestora.
 • Premisă pentru extinderea garanției de 3 ani pentru scula electrică și a service-ului Premium de 2 ani pentru acumulatori

Înregistrare în termen de 4 săptămâni de la cumpărare. Termenul de garanție sau service începe să curgă de la data cumpărării. Mai multe informații găsiți la condițiile de garanție relevante sau la termenii și condițiile de participare
Spre Inregistrare

 

Acum este şi mai avantajos să foloseşti Bosch PRO360 pentru a te înregistra pentru o garanţie extinsă de 3 ani. Nu numai că este mai uşor, dar poţi solicita şi recompense.

Acum, când adaugi noile tale scule în PRO360, câştigi câte 100 de puncte pentru fiecare sculă de 18V. Dacă ai suficiente puncte, le poţi da în schimbul unor cadouri Bosch Professional valoroase.


Cumpără, adună puncte, valorifică-le pentru cadouri
 • 1. Cumpără Scule 18V BOSCH Professional

  2. Adună puncte (1 sculă 18V  = 100 Puncte)

  3. Valorifică-le pentru cadouri BOSCH Professional

 

Cadourile disponibile şi Punctele corespunzătoare sunt:

• L-Boxx Bosch Professional, care se poate revendica cu 200 de puncte
• Acumulator GBA 18V 4.0Ah Bosch Professional, care se poate revendica cu 300 de puncte
• Set de acumulator GBA 18V 4.0Ah + încărcător GAL 1880 CV Bosch Professional, care
se poate revendica cu 400 de puncte

Detalii aici: